A magyar jogrendszer és a magyar gazdaság fejlődésével összhangban Irodánk folyamatosan bővítette tevékenységét az újonnan alakuló jogterületekkel és mára a gazdasági jog valamennyi fontos területén, magyar, angol, német, francia, olasz nyelveken nyújtjuk jogi tanácsadási szolgáltatásainkat ügyfeleink részére határon belüli és határon átnyúló projektek esetén egyaránt.

Irodánk mindig is törekedett arra, hogy ügyfeleink akár projekt alapú tanácsadási igényeit, akár folyamatos jogi tanácsadást igénylő üzleti folyamatait komplex módon, tanácsadói megközelítéssel kezelje és a jogszerűség adta kereteken belül a lehető legoptimálisabb üzleti és jogi szempontból is legmegfelelőbb megoldást dolgozza ki ügyfelei számára ill. segítse őket ezen megoldások megvalósításában. Ezen szemlélet okán Irodánk hazai és nemzetközi adószakértéssel is foglalkozó szakembereket is integrált munkájába, így bármely, az Irodánk által ellátott ügyben a jogi tanácsadás minden esetben kiegészül egy adótanácsadással is, minden egyes problémát adójogi szempontból is értékelünk és minden egyes megoldási javaslatot adójogi szempontból is megvizsgálunk.

Megközelítésünkben a jó ügyvéd ma már stratégiai partner, aki jogi, adójogi, gazdasági és piaci ismeretei révén segíteni tudja a vállalkozásokat a hatékonyabb, a mindenkor változó jogszabályoknak, nemzetközi trendeknek megfelelő, sikeres működés feltételeinek megteremtésében, a fejlesztési célok megvalósításában. Ennek megfelelően minden munka ellátása esetén célunk a hatékony problémamegoldás és a lehető legtöbb probléma megelőzése.

Hírek

Infó

Események