2016. november 11. napján került megrendezésre az Inkubációs Befektetések Gyakorlati Tapasztalatai a Start-Upok és a Befektetők szemével című üzleti reggeli a Kovács Réti Szegheő Ügyvédi Iroda szervezésében, melynek együttműködő partnere a HVCA Kockázati- és Magántőke Egyesület volt.

Az üzleti reggeli előadói Hajdú Szabolcs a Qualinnova Consulting Kft. alapítója, ügyvezető igazgatója, Hajba Attila az EIT Health Kft. pénzügyi igazgatója, Gászpor Jenő az AXS Motionsystem Kft. ügyvezetője és Dr. Pintér Attila a KRS Ügyvédi Iroda senior ügyvédje voltak.  A rendezvény célja az volt, hogy gyakorlati információkat nyújtson a star-upok és kezdeti fázisú innovatív vállalkozások számára egyaránt, de a résztvevők az előadások keretein belül választ kaphattak a kezdeti finanszírozás szakaszában felmerülő pénzügyi és jogi kérdéseikre is. Így többek között téma volt a korai fázisú befektetésekhez kapcsolódó leggyakrabban felvetődő kérdések, a befektetési szerződések struktúrája, tipikus tartalma, de felelevenítésre kerültek a befektetésekkel kapcsolatban leggyakrabban előforduló tévhitek és tévedések is.

Az előadások letölthetők ide kattintva:

Hogyan juthatunk el gyorsan és költséghatékonyan a vállalatok nemzetközi döntéshozóihoz?  - avagy egy nemzetközi innovációs program tapasztalatai Előadó:Hajba Attila, EIT Health

Buktatók és lehetőségek. Mire figyeljen egy start up az inkubáció során? Előadó: Hajdú Szabolcs, Qualinnova Consulting Kft.

Ötlettől a tőkebefektetésig - start up tapasztalatai és tanácsai Előadó: Gászpor Jenő, AXS Kft.

A szerződés aláírása előtt - mire érdemes figyelni a befektetési szerződésben? Előadó: Dr. Pintér Attila, KRS Ügyvédi Iroda

 

péntek, november 11, 2016 - 09:00
Budapest,Magyarország

Hírek

Infó

Események