Napjainkra a tőkebefektetés a vállalatfinanszírozás ismert és elismert módjává vált. Irodánk 1992-es alapítása óta foglalkozik hazai és határon átnyúló tőkebefektetési tranzakciókkal. Tevékenységünk támogatja mind a tőkebefektetésekkel érintett céltársaságok, mind pedig a tőkebefektetők tevékenységét.

Irodánk filozófiája, hogy a cégalapítástól a nagyvállalattá válásig, a tőzsdére lépésig és akár azt követően is jogi szakmai tanácsaival segíti a vállalkozó szellemű cégtulajdonosokat. E körben komplex jogi, adó és – szakértő partnereink közreműködésével – pénzügyi tanácsadással működünk közre megbízóink üzleti tervének megvalósításában. Nemzetközi kapcsolataink révén széles körben dolgozunk külföldi cégalapítással, vagy más jogi kérdésekkel kapcsolatban a befektetési tranzakciók, vagy M&A ügyletek során is. Irodánk büszke a tőkebefektetések piacán szerzett szakmai tapasztalatára, kollégáink felkészültségére.

Jogi szolgáltatásunk kiterjed többek között a társasági jogi, munkajogi, a szellemi alkotások jogával (IP, IT, know-how) kapcsolatos jogi tanácsadásra, az ügyletekkel kapcsolatos adójogi tanácsadásra és évtizedes tapasztalatunk alapján, a tőkebefektetési szerződésekhez kapcsolódó széleskörű hazai és nemzetközi szerződéses gyakorlat ismeretére is.

Hírek

Infó

Események