A KRS Ügyvédi Iroda által működtetett KRS DealMarket célja olyan hazai tulajdonú kis -és közepes vállalkozások (KKV-k) szakmai támogatása, melyek akár valamely projektjük megvalósítását, akár vállalkozásuk tevékenységének bővítését, fejlesztését, akár vállalkozásuk értékesítését külső tőke bevonásával kívánják megvalósítani. A KRS DealMarket szolgáltatásai között szerepel többek között (i) az ezen vállalkozások aktuális életszakaszának megfelelő szakmai tanácsadás, (ii) a projektek/vállalkozások befekte tésre történő felkészítése, (iii) a befektetési folyamat nyomon-és szükség esetén utókövetése, valamint (iv) a vállalkozások és a tőkebefektetők közötti kapcsolatteremtés platformjának biztosítása

Az alábbi táblázatos összefoglaló mutatja az éppen aktuális projektek leírását, a projekttársaság életszakaszát és milyen típusú befektetést kíván fogadni a céltársaság.

A lenti listát partnereink igénye szerint folyamatosan frissítjük, ezért javasoljuk aktuális projektjeink folyamatos nyomon követését.

A táblázatos összefoglalót ide kattintva  érheti el.

Finanszírozást igénylő projektje, vállalkozása van? Töltse fel a projekt leírását, ha van teaser-ét és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Hírek

Infó

Események