A KRS Ügyvédi Iroda tőkebefektetési rendezvénysorozatának soron következő konferenciájára három befektetési alapot hívtunk meg, akik a saját befektetési politikájuk főbb jellemzőit foglalják össze előadásukban. Meghívott előadóink és előadásaik címe:

  • Dr. Pintér Attila, KRS Ügyvédi Iroda üzletágvezető ügyvéd: Befektetők és befektetési szerződések Magyarországon és külföldön
  • Török József, Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt., üzletfejlesztési és startup igazgató: Esettanulmányok és hatásuk az SZTA befektetési és portfóliókezelési gyakorlatára
  • Fehérgyarmati-Tóth Károly, PBG FMC Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt., operatív igazgató: A profiton túl
  • Fabricius Ferke János, OXO Ventures, partner: Új régiós, technológiai VC a piacon. Bemutatkozik az OXO Ventures.

A rendezvényünket elsősorban olyan kis- és középvállalkozások számára ajánljuk, akik vállalkozásukat tőkebevonással szeretnék finanszírozni és a vállalkozás növekedéséhez tőkebefektetővel szeretnének társulni. Konferenciánkon bemutatásra kerül a tőkebefektetők eltérő üzletfilozófiája és befektetési gyakorlata, valamint, hogy mely befektetők, milyen céltársaságok részére kínálják tőkepiaci termékeiket.

A részletes program letölthető ide kattintva.

A programon történő részvétel díja: 2017. november 23. napjáig 2.000,- Ft + ÁFAezt követően 6.000,- Ft + ÁFA és előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezési lap letölthető ide kattintva, a kapcsolódó adatvédelmi tájékoztató itt érhető el.

A regisztráció határideje: 2017. december 6. 

További információért kérjük, keresse Pálovci Gabriellát a 06 1 275 2785 telefonszámon, vagy a palovci.gabriella@krs.hu email címen. 

csütörtök, november 16, 2017 - 15:30

Hírek

Infó

Események