Az idei évben is sor került a „pénteki Tramontanázás” néven emlegetett KRS csapatépítő napokra. A KRS Ügyvédi Iroda munkatársai két csapatra osztva bontottak vitorlát a Tramontana fedélzetén.

Az első csapat július 12-én a balatonfüredi kikötőben húzta fel a horgonyt és célba vette Siófok legjobb halsütödéjét. A Trami igazi napsütéses időben szelte a magyar tenger habjait megigézve az igazi balatoni nyár hangulatát. Éppen ezért nem maradt otthon: a pálinka, a rozé, a pogácsa és a zene. Azonban a sport sem maradhatott el, hiszen tapasztalatlanul, de annál lelkesebben próbálta a csapat befogni a balatoni szeleket, szélcsendben elsajátítani a vitorlázás rejtelmeit. Végül néhány kihagyhatatlan balatoni csobbanás után, a csapat elfoglalta a sütödét.

A második csapat ugyanazzal a céllal hagyta el a füredi kikötőt augusztus 19-én, azonban a viharos időjárás miatt a csapat nem érte el a siófoki célállomást és a Tihanyi-öbölnél visszavonulót fújt. A csapat derekasan küzdött, helytállt a magyar tengeren és, mint a legtapasztaltabb vitorlázók értek partot Füreden.

Habár e két napot csapatunk külön töltötték, a mindennapokban együtt hajózunk a KRS fedélzetén!

 

Hírek

Infó

Események