A start-up-ok közé soroljuk mindazon vállalkozásokat, amelyek üzletük működéséhez tőkét kívánnak bevonni. Ebben a körben nem csak már bejegyzett, működő gazdasági társaságok szerepelnek, hanem gyakran csak az innováció, az ötlet gazdája, vagy egy jó csapat, egy jó üzleti elgondolással.

A céltársaságok másik csoportja épp ellenkezőleg, már második, vagy későbbi körös tőkebefektetőt keres, esetleg tőzsdére kíván lépni a további forrásszükséglet biztosításához. Természetesen e két véglet között találjuk a legtöbb céltársaságot, általában már egy működő prototípussal, értékesítési eredményekkel, néhány ügyféllel. A céltársaságok részére igyekszünk teljeskörű szolgáltatást nyújtani, amely a befektetőkkel történő tárgyalások minden fázisára kiterjednek, a befektetésre történő felkészüléstől egészen a befektetés realizálásáig. Ez nem csak jogi, hanem – szakértő partnereinkkel együttműködésben – pénzügyi tervezést, managementtel kapcsolatos tanácsadást, adótanácsadást és tárgyalásokon való közreműködést is magában foglal.

Partnereink számára igyekszünk személyre szabott megoldásokkal szolgálni, tekintettel a vállalkozás érettségének szintjére. Ebben körben magvető, korai és érett fázisokat különböztetünk meg. Rendszerint az első fázisba tartozik a projekt, amelyben még csak az „ötlet” fázisában van, sok esetben még cég sem került megalapításra, vagy ugyan van cég és már értékesítés is történik, de az még nem számottevő. A korai fázisba tartoznak azok a vállalkozások, amelyek már működnek, már van prototípus és rendszeres értékesítés is. Az érett fázisba soroljuk azokat a cégeket, amelyek már rendszeres értékesítési tevékenységet végeznek, jól bejáratott és használt értékesítési csatornái vannak, széles körben értékesít, de még nincs a széleskörű piaci expanziós fázisban.

Hírek

Infó

Események