• Együtt a Zeneakadémiáért Alapítvány

Irodánk alapítója és tagja annak az alapítványnak, mely évekkel ezelőtt a Zeneakadémia megújulásáért, felújításáért és a Zeneakadémia kiemelkedő művészeti programjainak megvalósítása támogatásáért jött létre. Irodánk szakmai munkájával segítette, támogatta azt a nagyszabású, Európai Uniós támogatásból megvalósult felújítási projektet, melynek eredményeképpen a Zeneakadémia épülete megújulhatott.

  • Bátor Tábor Alapítvány

Az Alapítvány célja a daganatos és krónikusan beteg gyermekek támogatása. Irodánk évek óta, minden évben támogatja az alapítvány programjait, rész vesz jótékonysági rendezvényein.

  • Autisták támogatása

Irodánk éveken keresztül támogatott autista gyermekek és fiatalok nappali ellátását, foglalkoztatását biztosító alapítványokat, valamint a Napsugár’97 Alapítványt támogattuk a karácsondi autista major létrehozásában.

  • Ironman versenyek

Irodánk stratégiai partnere és kiemelt támogatója az Ironman magyarországi versenyeinek. Sokan nem tudják, de ma már az ironman versenyek nem csak a kivételes sportteljesítményről szólnak, hanem könnyített programok, versenyek, gyermekvetélkedők is szinesítik az Ironman versenyeket, melyek célja az egészséges életmód szemléletének terjesztése, a gyermekek egészséges fejlődésének támogatása, ösztönzés a sporttevékenységek végzésére.

  • Kézilabda sport támogatása

Irodánk az Orosházi Kézilabda Klubbot és az MKB Veszprém Kézilabda csapatát is támogatta.

Vissza

Hírek

Infó

Események